Registry of Open Access Repositories

DGlibrary - Digital library of NUBiP Ukraine

Description

Цифрова бібліотека містить публікації наукових та навчальних праць викладачів та співробітників НУБіП України. Серед них - навчальні підручники та посібники, монографії, статті та тези конференцій. Колекцію оцифрованих рідкісних та цінних видань в галузі природничих наук та колекцію авторефератів дисертацій. Цифрова бібліотека Національного університету біоресурсів і природокористування України - колекція цифрових копій відібраних документів, що належать до суспільного надбання, тобто тоді, коли захист авторських прав на твори завершився, та копії видань, що були передані авторами згідно авторського договору.

Record

ROAR ID: 15691
Home Page: http://dglib.nubip.edu.ua
Repository Type: Research Institutional or Departmental
Organisation: NUBiP Ukraine, Електронний каталог НБ НУБіП України, Цифрова бібліотека НУБіП України
Additional Information: Цифрова бібліотека створена з метою: • надання необмеженого безкоштовного доступу у мережі Інтернет до цифрових об’єктів з колекцій наукової бібліотеки НУБіП України, та забезпечення доступу студентів, викладачів, співробітників університету, дослідників та широкому загалу; • створити електронні копії цінних та рідкісних друкованих видань, за для збереження інтелектуальної спадщини та запобігання фізичній втраті документів; • підвищення ефективної діяльності наукової бібліотеки НУБіП України шляхом формування якісно нового цифрового середовища; • поширення інформації про наукову бібліотеку НУБіП України серед міжнародної наукової спільноти.
Software: DSpace (version other)
Location: [error in script]
Birth Date1: 28 January 2020 09:11:16 UTC
Record Creator: Larisa L.I. Melnichuk
1Birth Date is either when the repository was first registered in ROAR or the earliest record found via the OAI-PMH interface.

Registry Staff Only: Item Control Page